NZO, de kracht van Nederlandse Zuivel


Zoals iedereen weet heb ik een grote affiniteit met maatschappelijke merken, marketing, en communicatie. En sociale marketing is mijn kern.


innokaas

Of beter, Contributive Marketing is mijn visie. Erg mooi als je dan op een interessante uitdaging stuit van een branche die deze visie herkent. En wil toepassen.
Aanstaande maandag start ik een groot project. Nederlandse Zuivel.
Het betreft de ontwikkeling van social marketingbeleid, conceptontwikkeling, communicatie en content management voor de online community-strategie.

Mijn werkzaamheden zijn erop gericht de positie van de Nederlandse zuivel op het gebied van economie, voeding en duurzaamheid te versterken. In binnen- en buitenland.

Ik zal me in eerste instantie met name richten op het in kaart brengen van het online speelveld en de influencers. Maar niet voordat de online community-strategie is bepaald, ingevoerd en goed wordt bewaakt. Want we gaan starten vanaf 0. Alles ligt nog open.
Een mooi uitgangspunt.

De Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) is de brancheorganisatie van de Nederlandse zuivelindustrie. De NZO heeft als doel de economische en maatschappelijke positie van de Nederlandse zuivelondernemingen te versterken. Daartoe formuleert en communiceert ze de belangen van de industrie in relatie tot het (inter)nationale zuivelbeleid, geeft voorlichting over de rol van zuivel in de voeding en stimuleert duurzame zuivelproductie.
Bij de uitvoering van het beleid communiceert de NZO met opinieleiders (waaronder overheden, maatschappelijke organisaties, wetenschappers, (para)medici) en consumenten.

De Nederlandse zuivelindustrie betekent een omzet van 11 miljard euro.


Evert Jan Koning | 1 comment(s) | Views: 2404

Reactions:

Gefeliciteerd EJ! Mooie uitdaging, en lijkt me prima passen bij je visie op contributive marketing.

Posted by Mark H. 10 October, 2011 at 6:57

Leave your comment

Name:
E-mail:
Website:
Reaction:
 
 
Confirm:
What color is beer?
 
Save my info:
Notify me when someone responds on this topic:
 
twitter feed


Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/vueroy1a/public_html/core/expressionengine/libraries/Functions.php(613) : eval()'d code on line 285